Manifold

Total Solutions

D&S ontwikkelt en bouwt turnkey food fabrieken. Wij ontzorgen hierbij onze opdrachtgevers volledig. Wij maken het conceptual design en indien nodig het business plan van uw nieuwe productielijn, het eerste schetsontwerp van het gebouw waar deze in komt te staan. We verzorgen de vergunningsaanvraag en onderhouden contacten de lokale overheden. In de ontwerpfase zorgen we ervoor dat al uw eisen en wensen verwerkt worden, we kijken naar de noodzakelijke logistieke routes, hierbij adviseren wij u in de mogelijke keuzes. We denken hierbij inside/out, waarbij het productieproces het uitgangspunt van het gebouw wordt.

In het ontwerp van uw pand worden de laatste hygiënische richtlijnen verwerkt, waarbij technische installaties zoveel mogelijk aan het oog onttrokken worden.

Eijssen Dairy

Gelijktijdig wordt de procesinstallaties en procesutilities door ons ontworpen. In het ontwerp wordt gekeken naar gewenste output, minimalisering van energiegebruik, minimalisering van de hoeveelheid afval. Daarnaast kijken we met u naar de gewenste vorm en niveau van automatisering.

Wilt u meer weten over onze Total Solutions bekijk dan bovenstaand filmpje of neem een kijkje bij onze Case stories – Total Solutions.

Of neem contact met ons op:

Contact