Nieuws

Voortgang Project Eijssen Dairy week 26

25 juni 2019

Work in progress in week 26! Voor de uitbreiding van Eijssen Dairy wordt op dit moment de wand- en dakbeplating aangebracht.

Voortgang Project Eijssen Dairy – week 24

17 juni 2019

In drie weken is het beton gestort en staat een gedeelte van de staalconstructie! Op naar de volgende fase. Work in progress.

Wij zijn verhuisd!

28 april 2019

Vanaf 29 april 2019 zijn wij gevestigd op onze nieuwe locatie.

D&S gaat verhuizen!

27 maart 2019

D&S 5 jaar!

23 november 2018

D&S bestaat morgen 5 jaar. We zijn trots op ons enthousiaste team, de projecten en het vertrouwen dat we in de afgelopen 5 jaar van onze opdrachtgevers gekregen hebben. Op naar de volgende 5 jaar!

(Tomaten) telen in Abu DHabi

7 november 2018

Kassenbouwer Van der Hoeven, gevestigd  in Den Hoorn heeft een gepatenteerd klimaatsysteem waarmee efficiënte groenteteelt wereldwijd mogelijk is, in elk klimaat en onder álle omstandigheden. Samen met Alfa Laval hebben we in recordtijd een indamper ontwikkeld en gebouwd die tomatenteelt in

Al Ain

Start inrichting pilot plant Unilever

6 november 2018

Na een jaar van voorbereiding zijn we begonnen met de technische inrichting van de pilot plant voor Unilever. In het nieuwe (en meest geavanceerde) Global Foods Innovation Centre in Wageningen zetten wij onze kennis mét Unilever in voor gezonde en

FIC Wageningen

We are hiring!

6 augustus 2018

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Ben jij technisch, ambitieus en leergierig? Klik hier voor onze vacatures.  

Vacature junior mechanical engineer

14 maart 2018

Junior Mechanical Engineer

Vacature junior software engineer

Junior Software engineer

- Realisatie website door Fanatiek Media