Directie wisseling D&S Process Solutions B.V.

Datum: 11 december 2019

Beste relatie,

Het gaat goed met D&S Process Solutions B.V. (D&S) en het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Om de stijgende lijn voort te zetten, wordt een nieuw organisatiemodel ingevoerd.

Dit betekent, dat per 1-1-2020 Christian Pulles wordt aangesteld als algemeen directeur van D&S. Hij neemt de dagelijkse leiding over van Dominique en Sander.

 

Rolverdeling Christian-Dominique-Sander

Christian brengt een ruime projectervaring mee en we hopen dat zijn komst zorgt voor stabiliteit binnen het bedrijf. Hij zal de volledige operationele verantwoording voor het bedrijf dragen.

Dominique en Sander treden vanaf het nieuwe jaar terug als directielid. Zij blijven vanzelfsprekend nauw betrokken bij D&S en gaan zich onder andere richten op:

  • Acquisitie en relatiebeheer
  • Advisering
  • Ontwikkelen en uitbouwen van strategische relaties

Wie is Christian?

“Ik ben Christian Pulles (53) en heb in de afgelopen jaren als project- en vestigingsdirecteur bij Improvia mogen bijdragen aan de groei van het bedrijf en de ontwikkeling van de medewerkers. Daarvoor was ik Sr Projectmanager bij dit ingenieursbureau en leidde ik projecten in de infra en industrie. Bij het renoveren van tunnels en het bouwen van nieuwe productielijnen leidt alleen een goede samenwerking tussen de teams en opdrachtgevers tot succes. Ik werk dan ook graag samen om doelen te realiseren.

Christian Pulles

Mijn andere werkervaringen zijn Proces Engineer, Productie Supervisor en Projectleider bij Fujifilm en Plant Manager bij Linde Gas Therapeutics.

Bij D&S zie ik een mooie kans om de opgedane ervaringen te delen en nieuwe ervaringen op te doen.”

Toekomst van D&S

D&S behaalt mooie resultaten, dus we gaan verder op de ingeslagen weg. We hebben immers nog steeds de visie dat we een betere wereld willen doorgeven aan de volgende generatie.

Christian ondersteunt dit ideaal. Hij gaat onze activiteiten verder professionaliseren, zodat we nog beter slagen in ons doel.

 

Missie van D&S

D&S biedt voedingsmiddelenconcerns wereldwijd liquidfoodprocessing maatwerkoplossingen, zodat zij in hun behoeftes worden voorzien en hun marktambities kunnen waarmaken.

Visie van D&S

Onze visie is het creëren van de meest duurzame oplossingen voor onze klanten. Dit betekent oplossingen met: een laag energieverbruik, minimale productverspilling, minimaal waterverbruik en een hoge kwaliteit. Onze diensten en eindproducten dienen marktconform te zijn.

Wij faciliteren een creatieve werkomgeving, zodat onze medewerkers de ruimte hebben om technisch hoogstaande en duurzame installaties te ontwikkelen. We willen hierbij een toonaangevende rol vervullen in de voedingsmiddelenindustrie

 

Vragen

Heeft u nog vragen na het lezen van dit bericht? Neemt u dan contact op met Dominique (dominique@ds-ps.nl of 06-11763543) of Sander (sander@ds-ps.nl of 06-11765374).

- Realisatie website door Fanatiek Media